Mega Fortune


Mega Fortune är en slot för dig som tycker om att vinna stora summor. För att du som spelare ska komma in i rätt stämning är temat utformat efter olika lyxprylar. Bland symbolerna hittar du t.ex. lyxklockor, ringar och självklart champagne.

Så fungerar Mega Fortune

Mega Fortunes huvudspel består av 5 stycken hjul med tre rader. Här kan du till skillnad från t.ex. Hall of Gods spela med 1 – 25 stycken insatsrader. Mega Fortune har också en rätt fin återbetalningsfrekvens på 96,4 %.

Mega Fortune bonus

Megafortune har en del trevliga funktioner. T.ex. har slotten så klart en wildsymbol som fungerar som vanligt. Du kan också komma åt Free Spins genom att pricka in scattersymbolerna rätt. Då kan du också få din vinst multiplicerad. Det roligaste i Mega Fortune är det stora vinsthjulet. I det bonusspelet ska du snurra ett stort vinsthjul och så klart hoppas att det stannar på den största vinsten.

Mega Fortune jackpott

Mega Fortune har i skrivande stund en rykande het progressiv jackpott! I nuläget har den vuxit sig så stor att den ligger på en bra bit över 30 miljoner! Just nu innehåller den exakt 36 306 517 kr! Om du har väldigt mycket tur skulle du kunna vinna den när du spelar. Dessutom växer den hela tiden tills någon lycklig kammar hem den. Visste du att Mega Fortune en gång gav en spelare över 90 miljoner kronor i jackpott? Det är den största jackpotten online som någonsin givits ut.