Hall of Gods


Den här slotten har ett tydligt vikingatema. Det finns inte allt för många välgjorda slottar med just det temat vilket gör att Hall of Gods känns väldigt intressant. Som alltid har den svenska mjukvaruleverantören Net Entertainment tagit fram en snygg och genomarbetad slot som säkert faller många i smaken, inte minst skandinaver.

Så fungerar Hall of Gods

I den här slotten spelar du med 5 hjul och med 20 insatslinjer. När du ska spela kan du spela för så lite som 10 öre per omgång. Du kan som mest 500 kr per omgång. Denna insats betyder att du som mest kan vinna 60 000 om du inte kammar hem jättejackpotten det vill säga.

Hall of Gods bonus

I spelet har du en vild symbol som kan användas som alla andra vanliga symboler vilket ökar dina chanser att vinna. För att få Free Spins ska du satsa på scattersymbolerna som kommer i form av Odens korpar! Om du lyckas få tre stycken hammare som så klart tillhör åskguden kommer bonusspelet att startas. Du ska då slå sönder sköldarna för att se vilken vinst du får.

Hall of Gods jackpott

Hall of Gods har en helt sinnessjukt stor progressiv jackpott. I skrivande stund ligger den på 51 551 072 kr! Det är alltså mer är 51 miljoner kronor! Även för att vara en internationell progressiv jackpott är det riktigt mycket pengar. Det kanske kan fungera som en liten extra anledning att välja just Hall of Gods när du ska bestämma dig för vilken slot du helst vill spela.