Geisha WondersGeishakulturen är oerhört mystisk, inte minst för västerlänningar. I korta drag var geishorna kvinnor som noga upplärts i konsten att underhålla och vara gott sällskap. Om du är intresserad av geishakulturen kan den här slotten verkligen vara något för dig. Det är en av Net Entertainments lite mindre kända slottar, men har helt klart potential att bli någons favorit.

Så fungerar Geisha Wonders

I sann NetEnt-anda har den här slotten 5 hjul, något som kommit att bli mer eller mindre standard. Den består också av tre rader. Du har dessutom mellan 1-30 insatslinjer att lira med. Du kan som mest satsa 600 kronor men då måste du ligga på den högsta insatsnivån.

Geisha Wonders bonus

Geisha Wonders är en simpel slot för dig som tycker om att hålla det enkelt. Märk väl att enkelt absolut inte betyder tråkigt! Slotten är riktigt spännande, inte minst med tanke på de stora jackpottarna som finns att hämta. Om du inte vinner en jackpott kan du som mest vinna 150 000 kr. Bonusfunktionerna i spelet är wilds och scatters som fungerar som vanligt med fina möjligheter till härliga priser.

Geisha Wonders jackpott

Geisha Wonders har just nu en progressiv jackpott innehållandes 5 323 777 kr! Progressiva jackpottar fungerar ju så att de konstant växer tills någon vinner den. Det är knappast så att man skulle klaga om man vinner den när den endast ligger på 5 miljoner. Den kan däremot komma att växa mycket mer eller så blir det redan snart någon som kammar hem Geisha Wonders riktigt härliga progressiva jackpott.