Cosmic Fortune


Det här är en oerhört snygg videoslot från svenska Net Entertainment som riktar sig till en bred publik. I stil med många andra nya slottar är temat lekfullt och modernt. Spelet utspelar sig i rymden på något sätt med roliga robotar som gör diverse grimaser. Cosmic Fortune har ett flytande gränssnitt, att hjulen inte är lika tydligt markerade som på en gammaldags enarmad bandit. Det hela ger slotten en fri och öppen känsla. Du kan provspela Cosmic Fortune här på sidan.

Så fungerar Cosmic Fortune

Du har en del frihet även när det kommer till själva spelande. Välj hur stor insats du ska spela med, från 10 öre till 5 kronor per linje. Du spelar med mellan 1 – 25 insatslinjer. Du kan som mest vinna 112 500 kr. Det är dock jackpotten du allra helst vill ha!

Cosmic Fortune bonus

I spelet kan du ta hjälp av wilds och scatters för att nå storvinsten. Spelet har också ett riktigt roligt bonusspel. Det är här du kan nå jackpott så det är bara att hålla tummarna! Du kan också få fina kontantvinster i det här bonusspelet.

Cosmic Fortune jackpott

Cosmic Fortune borde självklart innehålla en riktig skatt, vilket den också gör. Den här slotten har nämligen en progressiv jackpott! Just nu ligger den ganska lågt men den kommer garanterat att växa väldigt snabbt. När potten är rätt låg brukar det innebära att någon nyligen vunnit den! Räkna med att den snart kommer att ha vuxit sig riktigt stor! Om du skulle spela samma dag som denna text skrivs skulle du vinna sköna 166 091 kr!