Arabian Nights


Det har gjorts några arabinspirerade spel online. Arabian Nights är ett av om inte det allra bästa i genren. Bakom Arabian Nights ligger Net Entertainment från Sverige. NetEnt brukar aldrig släppa dåliga spel. Dessutom brukar de försöka hitta någon speciell vinkel som ingen tidigare tänkt på. Det är inte världens snyggaste slot men den är minst sagt spännande.

Så fungerar Arabian Nights

Du har som i de allra flesta spelautomater på nätet 5 stycken hjul att tillgå. I Arabian Nights kan du välja att satsa lågt men också väldigt högt. Du kan nämligen lägga så mycket som 50 kr per omgång! Arabian Nights har en återbetalningsprocent som ligger på 95,60 % vilket får ses som helt okej.

Arabian Nights bonus

Specialsymbolerna i Arabian Nights är wilds och scatters. Det är med andra ord en ganska simpel spelautomat men som kan ge desto större vinster. Den vilda symbolen består av en man som skulle kunna vara Aladdin 20 år senare med en stor mustasch. Scattersymbolen kan ge dig Free Spins. Om du får tre stycken scattersymboler kommer få tillgång till free spins-läget där alla vinster multipliceras. Du får dessutom 500 mynt i direktvinst.

Arabian Nights jackpott

Det här är en slot för dig som gillar progressive jackpottar. I nuläget har den progressiva jackpotten vuxit till att nästan innehålla 10 miljoner kronor. I skrivande stund innehåller Arabian Nights jackpott 8 861 552 kr! För att kunna vinna jackpotten behöver du spela. Klart är i alla fall att det kommer vara någon som vinner alltsammans och då kommer nog inte den personen behöva jobba mer i sitt liv.