Kungliga Slots


Vi har samlat de bästa slotsen på internet. Kungliga slots är precis vad det låter som, nämligen nätets kungliga spelautomater. Här på Spelkungen hittar du alltså de allra mest omtyckta slotsen på ett och samma ställe. På så sätt slipper du själv hoppa runt mellan alla sidor som finns.

Progressiv jackpott

Det är den progressiva jackpotten som gör att du kan vinna helt sjuka summor. Självklart krävs det en del tur men alla har lika stor chans att vinna. Du kanske bara har hört talas om progressiva jackpottar utan att ha fått det förklarat för dig. En progressiv jackpott är en pott som ständigt växer ju mer man spelar på en spelautomat. Du kan ha chansen att vinna astronomiskt stora summor på detta sätt. Det är nämligen vanligt att man knyter ihop spelautomater från flera länder! Det här betyder att chansen att vinna är aningen mindre men den progressiva jackpotten blir desto större.

Provspela gratis

Här på Spelkungen kan du testa olika slottar helt gratis. Då behöver du inte registrera dig på någon spelsida innan du vet ifall du gillar ett spel eller inte. Det är ett sätt för dig att spara tid och pengar på. Det gör det enklare för dig att testa dig fram tills du hittar rätt spelautomat för just dig.

Nedan recenserar vi nedanstående spelautomater som alltså allihopa erbjuder en progressiv jackpot. Man kommer kunna provspela samtliga automater när sajten väl är klar, minst 250 ord per recension. Jag vill även att ni i varje recension skriver den aktuella progressiva vinsten, via denna länk hittar ni aktuell vinst för respektive slot https://casino.betsson.com/sv/jackpottar